Προετοιμασία και συμμόρφωση με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Το ΕνΛόγω, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και προετοιμαζόμενοι για την επόμενη μέρα, προμηθεύτηκε μάσκες προστασίας Ν95 (FFP2), τόσο για τα παιδιά μας, όσο και για το προσωπικό του.

Παράλληλα έχουμε προμηθευτεί προστατευτικές προσωπίδες για τους λογοθεραπευτές, μάσκες χειρουργείου, αντισηπτικά χεριών και καθαριστικά χλωρίου για επιφάνειες και παιχνίδια.

Το πρόγραμμά μας έχει διαμορφωθεί με τρόπο που να εξασφαλίζει την μικρή και σταδιακή προσέλευση των παιδιών στους χώρους μας, για να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.

Χρησιμοποιούμε την εξ αποστάσεως επικοινωνία με θεραπευόμενους και τους γονείς τους, όπου αυτό είναι εφικτό, μοντέλο που εφαρμόσαμε από τις αρχές της κρίσης στην περιοχή μας.

Οι χώροι του ΕνΛόγω, τόσο στην Πάτρα όσο και στο Αίγιο επιτρέπουν την παρουσία έως 12 ατόμων (προσωπικού και παιδιών) ταυτόχρονα, γεγονός εξασφαλίζει την μείωση κάθε κινδύνου.

λογοθεραπεία εργοθεραπεία ειδική αγωγή

Το ΕνΛόγω θα συνεχίσει και τώρα να παρέχει ποιοτικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες στην Δυτική Ελλάδα, ακολουθώντας τις ηθικές αρχές που το διέπουν από την σύστασή του.

Το ΕνΛόγω είναι εδώ για εσάς και τα παιδιά σας.