Η Διεπιστημονική μας Ομάδα

Η Διεπιστημονική ομάδα του ΕνΛόγω απαρτίζεται από καταξιωμένους επιστήμονες στον χώρο της ειδικής αγωγής με πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση. Στο ΕνΛόγω συνεργάζονται στενά, βασιζόμενοι στο πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένο μοντέλο αμοιβαίας υποστήριξης, που εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα της παρέμβασης.

της εξειδίκευσης μας:
Το προσωπικό του ΕνΛόγω είναι άριστα εξειδικευμένο με πολυετή εμπειρία στην αποκατάσταση των δυσκολιών, σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση είναι πρωταρχικό μας μέλημα, μέσα από την οποία επιτυγχάνεται η χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων παρέμβασης για την πιο άμεση αποκατάσταση των δυσκολιών

της ομαδικότητάς μας:
της επιστημονικής μας κατεύθυνσης:

Γνωρίστε την διεπιστημονική μας ομάδα:

Ελευθερία Κεφαλίδη

Οικονομολόγος
Διοικητική υπεύθυνη ΕνΛόγω

Είναι απόφοιτη της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Παν. Πατρών. Εργάζεται από το 2008 σε ιδιωτικές επιχειρήσεις χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Από το 2014 έχει αναλάβει την διοίκηση του ΕνΛόγω ως συντονίστρια του προσωπικού, ενώ από το 2019 είναι διαχειρίστρια της εταιρίας και διοικητικός υπεύθυνος του ΕνΛόγω.

περισσότερα

Ανδρέας Μπέσσας

Ειδικός παιδαγωγός, Λογοθεραπευτής
Επιστημονικός υπεύθυνος ΕνΛόγω

Είναι απόφοιτος της έδρας της Ειδικής παιδαγωγικής της σχολής Προσχολικής Παιδαγωγικής του Παν. της Σόφιας, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος με γνωστικό αντικείμενο “Αναπτυξιακές γλωσσικές διαταραχές προφορικού και γραπτού λόγου” με έμφαση στην Δυσλεξία. Έχει εξειδικευτεί στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας (MSc).

περισσότερα…

Οδυσσέας Βιάζης

Παιδοψυχίατρος

Είναι απόφοιτος του τμήματος ιατρικής του πανεπιστημίου Πατρών, με εξειδίκευση στην παιδοψυχιατρική στο ΓΠΝ Πατρών. Έχει συνεργαστεί με πολλές ιδιωτικές και δημόσιες δομές παροχής υπηρεσιών διάγνωσης και θεραπείας. Συνεργάζεται με το ΕνΛόγω από το 2014 παρέχοντας θεραπευτικές υπηρεσίες παιδοψυχιάτρου, αλλά και ως βασικό μέλος της διεπιστημονικής ομάδας.

περισσότερα…

Ταξιαρχούλα Κορδογιάννη

Εργοθεραπεύτρια

Η Κορδογιαννη Ταξιαρχουλα ζει και εργάζεται στην Πατρα. Είναι κάτοχος πτυχίου Εργοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθήνας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το Μάιο του 2007 και είναι κάτοχος αδείας άσκησης επαγγέλματος. Είναι μέλος του συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών.
Έχει εξειδικευτεί στην αποκατάσταση στον Αυτισμό, στην αξιολόγηση της κινητικότητας, ενώ έχει πολυετή εμπειρία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, αυτισμό και ΔΕΠΥ

περισσότερα

Ελένη Παναγιώτα Παπαχριστοπούλου

Ψυχολόγος

Απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τη πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημενων Ατόμων ΚΕ.Θ.Ε.Α Ιθάκη και εξειδικεύτηκε στη Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα (MSc)του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Έχει εκπαιδευτεί στην Δραματοθεραπεία και έχει πολυετή εμπειρία σε θεραπευτικές δομές.

περισσότερα…

Χαρίκλεια Καλτσούνη

Ψυχολόγος

Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολόγιας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτοχος μεταπτυχιακού (Msc) διπλώματος στην Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης. Εκπαίδευση στην Συστημική ψυχοθεραπεία στο εργαστήριο διερεύνησης ανθρώπινων σχέσεων της Χ. Κατάκη.

περισσότερα…

Σωτηρία Μπαράκου

Ψυχολόγος

περισσότερα…

Σοφία Χαλούλου

Ψυχολόγος

Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Ασχολείται με την προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών ζωής της καθημερινότητας, μέσα από τον έλεγχο και την πρώιμη και όχι μόνο παρέμβαση. Μελετά την Διαταραχή Πανικού στα πλαίσια αυτής.

περισσότερα…

Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου

Λογοθεραπεύτρια

Είναι απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πατρών. Έχει εκπαιδευτεί στα προγράμματα PECS’, ‘ΜΑΚΑΤΟΝ’, ‘PHONEME TOUCH AND SAY’. Έχει πολυετή εμπειρία σε περιπτώσεις αρθρωτικών και φωνολογικών διαταραχών, καθυστέρησης ανάπτυξης λόγου και ομιλίας και στην αξιολόγηση διάχυτων αναπτυξιακών διαταραχών και γλωσσικών δεξιοτήτων.

περισσότερα…

Εύη Χρόνη

Λογοθεραπεύτρια

περισσότερα…

Παύλος Κλαψής

Λογοθεραπευτής

Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας Πατρών με διατριβή στην Ειδική Γλωσσική Διαταραχή (SLI). Έχει εργασιακή εμπειρία με παιδιά, εφήβους και ενήλικες, ατομικά και ομαδικά.
Έχει εκπαιδευτεί στις μεθόδους αντιμετώπισης παιδικού τραυλισμού Palin PCI και στη θεραπεία στοματοκινητικής τοποθέτησης Oral Placement Therapy.

περισσότερα…

Μαρία Aγγελοπούλου

Λογοθεραπεύτρια

Η Aγγελοπούλου Μαρία είναι απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας του ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών (2018). Είναι κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος Λογοθεραπεύτριας από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Ελλάδας.

Έχει εξειδικευτεί σε μεθόδους όπως Pecs, Macaton, Aba, κ.α, ενώ έχει παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις για μαθησιακές δυσκολίες και αναπτυξιακές διαταραχές.

περισσότερα…

Ιωάννα Σκορίλα

Δασκάλα ειδικής αγωγής

περισσότερα…

Γεωργία Θεοφάνη

Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής

Είναι πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ετήσιες επιμορφώσεις στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Διδακτική από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Διαθέτει 12ετή διδακτική εμπειρία, με έμφαση στους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες ή/και από διαφορετικά πολιτισμικά περιβάλλοντα

περισσότερα…

Ελένη Αθανασοπούλου

βοηθός Εργοθεραπευτή

περισσότερα…