Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Το ΕνΛόγω™ αποτελεί έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για τη θεραπεία παιδιών και εφήβων.

Φροντίζουμε να εξοικονομείται ο πολύτιμος χρόνος παιδιών και γονέων. Μέσα από έγκυρες και αναγνωρισμένες επιστημονικές μεθόδους εξασφαλίζουμε έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση. Η διάγνωση οδηγεί στην εφαρμογή στοχευμένης θεραπείας, μέσω της οποίας επιτυγχάνουμε άμεσα μια ολοκληρωμένη και σταθερή αποκατάσταση, εξοικονομώντας τόσο από τον χρόνο των παιδιών, όσο και από τον χρόνο των γονέων τους.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία προς όφελος των παιδιών. Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και ηλεκτρονικούς υπολογιστές με μοναδικά προγράμματα σχεδιασμένα από εμάς και εξειδικευμένα σε κάθε παιδί.

Υποστηρίζουμε την οικογένεια. Στο χώρο μας μπορείτε να συναντήσετε τον ψυχολόγο μας ώστε άμεσα να τον συμβουλευτείτε για οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με το παιδί σας εντελώς δωρεάν.

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στο παιδί σας από τη διεπιστημονική μας ομάδα (λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, ειδικό παιδαγωγό, ψυχολόγο) παρέχοντάς σας μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα για το παιδί σας.

Οι θεραπείες καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία, αποτρέποντας έτσι την οικονομική επιβάρυνση των γονέων.

Το κέντρο μας συνεργάζεται με καταξιωμένους επιστήμονες, οι οποίοι διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις και την ανάλογη εμπειρία στο αντικείμενο της λογοθεραπείας, της ψυχολογίας, της εργοθεραπείας και της ειδικής αγωγής.

Ανταποκρινόμαστε με συνέπεια και αφοσίωση στην ιδιαιτερότητα και την μοναδικότητα κάθε παιδιού, εφήβου και ενήλικα.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!

Γνωρίστε τα σύγχρονα και εξατομικευμένα προγράμματά μας!

ΕνΛόγω™ Πάτρα
γνωρίστε τον χώρο μας
ΕνΛόγω™ Αίγιο
ΕνΛόγω™ Αμαλιάδα

Τι παρέχουμε

Εφαρμόζουμε καινοτόμα επιστημονικά τεκμηριωμένα προγράμματα παρέμβασης:
  • Πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων Αυτόνομης Διαβίωσης (ατομικά και ομαδικά)
  • Πρόγραμμα ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων με εξωτερικές δραστηριότητες
  • Κοινωνικές δεξιότητες με Βιντεο-μοντελοποίηση (video modelling)
Αναλαμβάνουμε παρέμβαση σε περιπτώσεις (μεταξύ άλλων):
Προσφέρουμε δομημένα προγράμματα:
Παρέχουμε οργανωμένη παρέμβαση:

Impressum

Διοικητικός υπεύθυνος:

Ελευθερία Κεφαλίδη, B.Econ, Οικονομολόγος – μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – 10ο Π.Τ Β.Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επιστημονικός υπεύθυνος:

Δρ. Ανδρέας Μπέσσας PhD.SLP/SpEdu, Λογοθεραπευτής – Ειδικός Παιδαγωγός – Μουσικός, συνεργάτης του Τμήματος Επιστημών Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών, επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, τέως επιστημονικός συνεργάτης των τμημάτων Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και ΤΕΙ Ηπείρου

Το ΕνΛόγω™ είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας

EnLogo Interdisciplinary Center is trade name of KELIA P.C. – Το Διεπιστημονικό Κέντρο ΕνΛόγω είναι διακριτικός τίτλος της ΚΕΛΙΑ ΜΟΝ ΙΚΕ